Ornäs Design


SIESTA

Siesta er en lænestol designet af Carl-Gustaf Hiort af Ornäs i 1952. Denne overdådige stol er en af designerens mest kendte produkter, og dets fremstillingsteknik er en af de mest udfordrende i kollektionen. Siesta's elegante sprogform er en fornøjelse at se fra alle vinkler. Som alle møbler fra Hiort af Ornäs er komforten i en særklasse, og ryglænets buede form bidrager til en hyggelig fornemmelse når du sidder i stolen.

PEDRO SOFA

Pedro er en kompakt to-personers sofa med elegante buede former. Dens omhyggeligt udformede udseende fortsætter på bagsiden. En af hjørnestenene i Hiort af Ornäs design var, at møblerne skulle se godt ud fra alle synsvinkler. Den yndefulde Pedro Sofa med sin smukke træramme kan placeres midt i et rum og stadig se fantastisk ud. Den er også velegnet til små stuer eller kombineres i et større sæt møbler med lænestole fra Hiort af Ornäs kollektion.

GRAND PEDRO

Grand Pedro-stolen er et tydeligt produkt af 1950'erne med dens hyggelige krumme former.. Hiort af Ornäs sørgede ikke kun for at skabe æstetisk tiltalende former, men sørgede også omhyggeligt for at de stole, han designede, gav en god ergonomisk sidestilling for brugerne. Større end Pedro lænestolen, er Grand Pedro en imponerende, iøjnefaldende og skulpturelle udseende stol. Den er særdeles velegnet til at blive kombineret med moderne interiør.

PEDRO

De hyggelige buede former fra 1950'erne findes i den grad i Pedro lænestolen. Sammen med at skabe skønne former sørgede Hiort af Ornäs også for, at stolene gav en god ergonomisk sidestilling. Med sine skulpturelle former og praktiske dimensioner kan denne lænestol kombineres med Pedro sofaen samt Grand Pedro.

LEHTI

Lehti-stolen kombinerer et polstret sæde med ben af metalrør. Selvom den blev designet allerede i 1956, er denne stol utrolig strømlinet og moderne i sit udtryk. Rammen på Lehti-stolen, er ligesom alle relanceret versioner af møbler af Hiort af Ornäs, lavet med de samme materialer og teknikker, der blev brugt til at lave de originale møbler over 50 år siden.

ALTO PEDRO

Alto Pedro lænestolen blev relanceret af Fasetti i forbindelse Stockholms Furniture Fair i 2018. Designet i 1952 er den stilfulde Pedro lænestol givet et nyt udseende med åbent armlæn design og nuanceret polstring. Stolen var allerede i 1952 tilgængelig med tofarvet polstring, der understregede armlænets form.

OS-10 FS FODSKAMMEL

Fasetti har designet en fodskammel i Hiort af Ornäs 'ånd til at ledsage Siesta-stolen. Med dette design ønskede vi at hylde det elegante formsprog i Hiort af Ornäs møbler. Denne yndefulde fodskammel er et glimrende akkompagnement til Siesta lænestol og Pedro lænestole.


ÅRE SOFA

Åre sofaen er en elegant og tidløs daybed sofa designet af Hiort af Ornäs i 1958 og lavet i både 2- og 3-personers udgaver. Den er tilgængelig med aftageligt polstret stof, der kan vaskes. Som altid var det vigtigt for Hiort af Ornäs, er dette møbel både komfortabel i brug og æstetisk tiltalende, når det ses fra alle vinkler.

Mandariini Stol

Mandariini er en smuk drejestol med uovertruffen siddekomfort. Metalfoden er dækket af træ hvilket er med til at give stolen sit enestående look. Mandariini stolen er design i 1960.


TRIANGLE LEG

Triangle Leg blev designet af Hiort af Ornäs i 1950'erne. Møblet danner en multifunktionel kollektion, der kan bruges som sofabord, blomsterbord eller TV-bænk. Det er også tilgængeligt i polstret form, der bruges som bænk, for enden af en seng eller i venteværelser.

CAPRI BORD

Den elegante Capri sofabord designet af Hiort af Ornäs i 1960'erne er ideel til moderne skandinavisk indretning. Capri bordet er interessant i sin enkelhed; dets afbalancerede proportioner giver et afslappet og naturligt udtryk til boligen.

STUDIO BORD

Studio bordet er designet i 1960'erne og har et lækkert tidsløst design. Dets rene og enkle linjer gør at bordet passer rigtig godt ind i mange forskellige interiør stilarter.


OS-20R

OS-20R er designet af Fasetti udfra Hiort af Ornäs smukke designsprog. OS-20R er tidløst designet i høj kvalitet og målene er lavet således, at det passer perfekt som sidebord til både Ornäs lænestole og Ornäs sofaer.


OS-20S

OS-20S er designet af Fasetti udfra Hiort af Ornäs smukke designsprog. OS-20S er tidløst designet i høj kvalitet og målene er lavet således, at det passer perfekt som sidebord til både Ornäs lænestole og Ornäs sofaer.


OS-30

OS-30 er designet af Fasetti udfra Hiort af Ornäs smukke designsprog. OS-30 er tidløst designet i høj kvalitet og målene er lavet således, at det passer perfekt som sofabord til både Ornäs lænestole og Ornäs sofaer.

OS-40

OS-40 er designet af Fasetti udfra Hiort af Ornäs smukke designsprog. OS-40 er tidløst designet i høj kvalitet og målene er lavet således, at det passer perfekt som sofabord til både Ornäs lænestole og Ornäs sofaer.

Referencer