THE LEVA WAY

Vi har eneret til distribution af de anderkendte møbel- og lampebrands Ornäs, Poiat og Design by Grönlund til det danske retailmarked samt erhvervs- og kontraktmarked. 

Hver eneste dag har vi fuldt fokus på at udbrede kendskabet til disse fantastiske brands in the LEVA way.

Fra vores salgskontor i Holbæk stræber vi efter at sætte nye standarder og agere værdiskabende i forhold til specialistviden og projektassistance i kontakten med vores forhandlere og partnere.

Som brandpartner er vi specialister i vores brands, og vi deler kontinuerligt ud af vores viden, når vi supporterer vores samarbejdspartnere. Vores adfærd og fremgangsmåde er individuelt tilpasset den enkelte case – og vores prissætning vil altid opleves som troværdig og konkurrencedygtig.

Vi elsker at blive involveret i Jeres projekter, og vi er stolte af at kunne bidrage til gode løsninger. Vi er ivrige efter at lette jeres arbejdsproces ved at levere produkt- og materialeprøver samt andet digitalt materiale som 3D-modeller, fotos og udbudsspecifikationer.

Vores forhandlernetværk sikrer, at vores brands i dag kan leveres og installeres til konkurrencedygtige priser i hele landet, til bl.a. kontorer, hoteller, restauranter, skoler, universiteter, plejehjem, hospitaler samt private hjem.

Vi yder Danmarks bedste kundeservice – og stræber kontinuerligt efter at sætte nye standarder indenfor denne kunst.