LAVITTA BAR STOOL OG NYE MATERIALE MULIGHEDER

Poiat har introduceret et nyt familiemedlem til Lavitta Kollektionen: Lavitta Bar Stool. 
Barstolen har den genkendelige form fra andre Lavitta-produkter og er en tilføjelse, der komplementerer det allerede eksisterende sortiment, men også bringer nye muligheder som ene stol. Lavitta Bar Stool er robust og alligevel delikat, blød og behagelig. Med sin stille stil passer den til interiører i flere stilarter og passer i offentlige rum såsom restauranter og kontorer samt hos private, Som alle de andre Lavitta-produkter er barstolen lavet af fineret krydsfiner, og den fås i alle de velkendte finish og også i den nye 'mørk eg', der erstatter valnødfarve i Poiats sortiment af finish. Barstolen fås med eller uden polstring. Lavitta-familien er inspireret af stilen fra traditionelle finske udemøbler og består af stole, loungestole, bænke og borde. Lavitta Kollektionen blev først introduceret i 2014 og har siden fået anerkendelse og bifald for sin tidløse stil. Formen og detaljekvalitetens enkelhed gør Lavitta til et langvarigt, klassisk valg.

 

Nye materialer til vores Lavitta KollektionUdover den nye farve 'Dark Oak', så kan Lavitta Chair, Lounge Chair og Bar Stool nu også fås med Sørensen Læder samt Kvadrat eller Svensson tekstiler. 


Lavitta Kollektion samt Fiori borde kan nye fåes i den nye farve 'Dark Oak', som erstatter Valnød. Dark Oak giver en dejlig mørk glød til produkterne og et andet spil end Oak og Black Stained Oak.