Opkøb af dødsbo/flyttebo

 

LEVA Møbler & Interiør køber og rydder boer på Sjælland. Vi rykker ud med kort varsel, når der er behov for det.Produkter:

Opkøb af møbler, lamper etc.

Opkøb af dødsbo

Opkøb af restbo

Opkøb af flyttebo

Opkøb af konkursbo

Opkøb af kontormøbler (Virksomheder)Har du brug for hjælp til dit bo?
Vi køber og rydder alle slags boer, både store som små. Du kan vælge enten at sælge hele boet eller en del af det. Dette omfatter naturligvis også kælderen, garagen, udendørs opbevaring, kviste og andre lokaler, som tilhører boligen. Diskretion og respekt er nøgleord i vores forretning. Vi sætter altid en dyd i at behandle dit bo med respekt, og det gør vi blandt andet ved at udvise diskretion.


Fordele ved at sælge hele boet

Ved denne løsning sparer du både tid og besvær. Du behøver ikke at hyre en masse forskellige virksomheder til de forskellige opgaver, eller få virksomheder ud, som kun er interesseret i at købe dele af indboet. Du slipper også for ventetiden på auktioner for at sælge enkelte ting. Ved et auktions salg, vil nogle af tingene gå til en høj pris, mens andre slet ikke vil blive solgt, og andre dele vil kun blive solgt ud fra et skøn.

Fordele ved at sælge dele af boet
I nogle tilfælde kan det være den bedste løsning kun at sælge dele af ens bo. Det afhænger selvfølgelig af hvordan boet ser ud. Hvis du selv kan varetage de fleste ting i boet, og har overskud til selv at stå for selve rydningen, så er den delte løsning perfekt.
Hvad koster det og hvad er inkluderet i prisen?

Alle vores vurderinger af boer er gratis og helt uforpligtende. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret og hvor mange timers arbejde det tager at rydde boet inkl. transport. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation, da vores erfaring viser, at der tit er mange ting der skal på genbruges pladsen.

Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af boet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge boet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.


Kontakt os og få en snak om opgaven, som skal løses.

Vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Tlf. 42 43 19 50
Email: info@levagroup.dk